Rooibos Strawberry Raspberry

2,75

De bessentonen worden ondersteund en tot in de perfectie aangevuld met heerlijke aroma’s van de fijnste kokosnoot en zoete suikerspin.

Op voorraad

Voeg hier je persoonlijke boodschap toe voor de ontvanger van het pakket.
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Beschrijving

Rooibos Strawberry Raspberry

Eindelijk! De zeer populaire smaakcombinatie van Strawberry en Raspberry met heerlijke, natuurlijke smaakstoffen hebben we getransporteerd naar onze milde rooibosbasis om zo een harmonisch geheel te creëren. De bessentonen worden ondersteund en tot in de perfectie aangevuld met heerlijke aroma’s van de fijnste kokosnoot en zoete suikerspin.

Ingrediënten:  Rooibos, appelstukken , rozebottelblaadjes, gegrilde kokos schilfers, natuurlijk aroma, gevriesdroogde frambozenstukken, gevriesdroogde aardbeistukken

Zetadvies Rooibos Strawberry Raspberry:
8-10 minuten trektijd
100° C watertemperatuur
theemaatlepel voor het perfecte kopje Rooibos Strawberry Raspberry.
4-5 volle theelepels / 1 liter In veel Arabische landen zijn thee-infusies met oosterse kruiden een traditie. Een traditie die al meer dan  duizenden jaren bestaat.  Men verondersteld dat ze het fysieke welzijn garanderen. Zowel bij de Indiase huwelijksceremonie als in de Ayurveda-cultuur is het gebruikelijk  traditionele, stimulerende kruidentheeën te drinken.

Een Tisane is een infusie waar geen theeblad (Camelia Sinensis) in zit.
Een Tisane wordt wel omschreven met ‘voedzaam afkooksel’. Daardoor wordt het gebruikt voor Rooibos, honeybush, kruiden, vruchten, groente, bloemen en specerijen zoals zoethout of kamille infusies.

Sommige kruidenthee ‘s zoals zoethoutthee of sterrenmix kunnen ook de bloeddruk verhogen. Drink ze daarom niet te veel en wissel het af met andere dranken.

Rooibos

Rooibos is een plant die van nature voorkomt als fynbos in de omgeving van de Cederberg in Zuid-Afrika. Sinds circa 1930 wordt de plant gekweekt met als doel voor het vervaardigen van een op thee lijkende drank. De bladeren van de plant worden geplukt, gestampt en in de zon ter oxidatie gelegd. In de laatste fase van de oxidatie krijgt de Rooibos haar roodbruine kleur.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rooibos Strawberry Raspberry” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *