Kerstpakket Thee Compleet

94,55

Voeg hier je persoonlijke boodschap toe voor de ontvanger van het pakket.

Beschrijving

Kerstpakket Thee Compleet

Het Kerstcadeau waar u mee opvalt!

Dit kerstpakket Thee Compleet bestaat uit:

2x 100 gram heerlijke Thee naar keuze (bijvoorbeeld 1x 100 gram zwarte thee Tangering Gingerbread Parfait en 1x 100 gram Rooibos Winterdroom.).

Unieke Bredemeijer gietijzer 1.2 liter rode theepot  met filter met 2 stuks bijpassende kopjes. (ook verkrijgbaar in Groen & Blauw).

Een blik Marabissi biscotti artigianali koekjes (Een ambachtelijk koekje rijk aan boterkoekdeeg, verpakt in pastelblauw bewaarblik met beugelsluiting).

Naar uw keuze verpakt in een mooie kerstdoos of mand.

Leuke kerstpakketten koffie & thee.

De kerst is het perfecte moment om je werknemer of collega te bedanken door hem of haar te verrassen met een leuk kerstpakket. Toch kan het elk jaar weer een uitdaging zijn om een origineel kerstpakket te vinden.  Ida’s Thee & Koffie helpt je graag in je zoektocht. Speciaal voor jou hebben wij een aantal smaakvolle en leuke kerstpakketten samengesteld. Deze pakketten zitten vol met de mooiste en lekkerste producten van Ida’s Thee & Koffie. Dat valt zeker in de smaak!

De kerstpakketten hebben een feestelijk thema en zijn gevuld met onze seizoen producten. De Christmas Blend thee, December Koffie met aandacht en passie ingepakt. Dit levert een smaakvol en premium kerstcadeau waar iedereen blij van wordt. Want zeg nou zelf, wie houdt er niet van een verwarmend kopje thee of een goede espresso met wat lekkers erbij? Kijk vooral lekker rond en doe wat leuke kerstpakketten ideeën en inspiratie op.

Kerstpakketten van Ida’s Thee & Koffie

De mooie kerstpakketten van Ida’s Thee & Koffie  zijn gevuld met de premium koffie en thee, zoals je van mij gewend bent. Kwalitatieve, mooie producten die zeker in de smaak zullen vallen als relatiegeschenk. Voor elk budget en elke smaak is er een uniek kerstpakket samengesteld. Zo zijn er kerstpakketten met alleen koffie en thee, kerstpakketten met zowel koffie en thee of kerstpakketten met een leuk of lekker extraatje erbij zoals chocolade. Je kan de kerstpakketten zo groot en uitgebreid of klein en eenvoudig maken als je zelf wilt.

Zijn de kant-en-klare kerstpakketten niet helemaal waar je naar op zoek bent? Dan help ik je graag bij het samenstellen van een origineel kerstpakket naar jouw wens. Elke gelukkige ontvanger zal zich verheugen op een kerstpakket van Ida’s Thee & Koffie. Bestel nu eenvoudig en snel jouw kerstpakket 2024 online of kom langs in de winkel!

Dit zijn allemaal voorbeelden die op de website worden gezet, om u een idee te geven van de diverse items die beschikbaar zijn. U kunt kiezen uit onze standaard pakketten of cadeaus die volledig afgestemd zijn op uw wensen. Neem dan contact op via info@idastheeenkoffie.nl /telefoonnummer: 06-29581566

Bij grotere hoeveelheden zal de prijs gunstiger zijn. Dit in overleg.

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kerstpakket Thee Compleet” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *